Tendințe modă femei 2016

Tendințe modă femei 2016

Posted by matei 15/03/2016 0 Comment(s)

Tendințele în ceea ce privește moda pentru femei din 2016 vor aduce câteva schimbări stilului fashion pe care îl cunoaștem până acum. Se vor păstra, desigur, și câteva din elementele care au făcut furori anul acesta, dar cel mai important lucru este că tendințele din moda anului viitor sunt foarte generoase, astfel încât mai toate doamnele și domnișoarele vor reuși să se regăsească în recomandările noastre. Oricum, totul ține de creativitate și de modul în care reușiți să mixați hainele ce se regăsesc în tendințele designerilor, astfel încât să rezulte un outfit demn de admirat sau chiar invidiat.

Pentru a afla despre ce este vorba, vă propunem să parcurgeți acest material și să vedeți ce vi se potrivește cel mai bine în materie de stil. Vom discuta despre toate articolele vestimentare care se vor purta în anul următor, despre accesorii, imprimeuri și culori. Nu vom neglija nici încălțămintea – un alt aspect important care poate schimba întru-totul o ținută, căci ați observat probabil ce se întâmplă atunci când nu alegem tipul de încălțăminte adecvat ținutei noastre. Anul 2016, ca fiecare an, de altfel, ne oferă cumva posibilitatea să ne reinventăm, să o luăm de la capăt. Este cumva șansa noastră, a femeilor de pretutindeni să îndrăznim mai mult.

Drept urmare, haideți să vedem despre ce este vorba.

Tendința nr. 1: Culorile care vor face furori în 2016

Dacă anul acesta, culoarea fashion a fost declarată marsala, în 2016 paleta de culori în ceea ce privește ținutele pentru femei va fi mult mai generoasă și chiar veselă, am putea spune. Așa că veți vedea cu siguranță cum aceste culori vor reuși să vă încarce cu energie pozitivă, chiar și în acele zile în care temperaturile se vor dovedi mai puțin generoase. Iar printre culorile vedetă ale anului următor se numără: orhidee ametist, portocaliu cadmiu, roz cașmir, albastru tropical, verde măsliniu, stormy whether, galben muștar. Însă și noi, ca și voi, așteptăm cu sufletul la gură să vedem care va fi culoarea vedetă a anului următor, căci designerii au de unde alege.

Vom începe cu orhidee ametist. Este totodată și o culoare care te duce cu gândul la lumea de basm, la visare. Așa că noi recomandăm ca în 2016, nuanța de orhidee ametist să fie alesă în special pentru rochiile de seară, pentru petreceri.

Leave a Comment